martes, 3 de enero de 2012

Por una buena causa


Benvolgut/da,

L’Hospital Sant Joan de Déu et vol felicitar el Nadal a través del vídeo “Res ens atura, ballem pels nens”. 

Els professionals, nens, famílies, alumnes..... han deixat de banda per uns moments la crisi per regalar aquesta iniciativa als nens ingressats: una festa per donar la benvinguda al Nadal i per ajudar a finançar els projectes de l’Hospital AMIC.

Hospital Amic és un programa d’humanització que necessita de la iniciativa privada per poder acomplir amb el seu objectiu: que l’estada d’un nen entre nosaltres sigui un bon record en el seu futur. 

Aquesta gravació es troba al Youtube i per cada visita que rebi, 5 cèntims aniran al programa Hospital Amic gràcies al patrocini de DKV Seguros i a la col·laboració de l’Obra Social de la Caixa.



Estimado / a,

El Hospital Sant Joan de Déu te quiere felicitar la Navidad a través del video "Nada nos detiene, bailamos por los niños".

Los profesionales, niños, familias, alumnos ..... han dejado de lado por unos momentos la crisis para regalar esta iniciativa a los niños ingresados​​: una fiesta para dar la bienvenida a la Navidad y para ayudar a financiar los proyectos del Hospital AMIGO.

Hospital Amigo es un programa de humanización que necesita de la iniciativa privada para poder cumplir con su objetivo: que la estancia de un niño entre nosotros sea un buen recuerdo en su futuro.

Esta grabación se encuentra en Youtube y por cada visita que reciba, 5 céntimos irán al programa Hospital Amigo gracias al patrocinio de DKV Seguros y la colaboración de la Obra Social de la Caixa.

No hay comentarios: